5 мая 2010 г., 11:47

Вървим 

  Поэзия » Любовная
480 0 0

 

Вървим...


Вървим загубени изплашени и мълчаливи.

Сгрешихме ли, къде, защо?!
                             Изчезна синевата...

Вървим - но накъде?

До мен си уж - но всъщност си далече.
Очите се намират, но нас ни няма вече.
                               Вървим - но накъде?


Докога ще бягаме един от друг.

Сега те няма, но утре може да си тук.
Аз търся теб - ти търсиш мен...
                                Не си ли уморен?!

Не си ли уморен!?

Виж как влачат се телата,
загубени потъват бавно в нищетата.
Дали това е краят?
                  Не - душите винаги мечтаят...




© Петя Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??