19 нояб. 2008 г., 20:06

Вървях и... 

  Поэзия » Любовная
539 0 0
Вървях по алея в шумния град,
случайно погледнах към градското небе.
Видях ято птички, разперили криле,
отлитащи далече на юг
към други земни светове.
За миг ято птички отлетя,
градското небе опустя.
Стана празно и тъмно.
Опустя и моята душа...

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??