Nov 19, 2008, 8:06 PM

Вървях и... 

  Poetry » Love
538 0 0
Вървях по алея в шумния град,
случайно погледнах към градското небе.
Видях ято птички, разперили криле,
отлитащи далече на юг
към други земни светове.
За миг ято птички отлетя,
градското небе опустя.
Стана празно и тъмно.
Опустя и моята душа...

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??