15 апр. 2017 г., 10:09

Във филма 

  Поэзия » Любовная
534 1 2

Гледам романтичен филм:

Заедно сме и щастливи.

В предния,  неумолим -

тръгна си, а аз съм жива...

Тука мога да поплача,

мога тъжна да простена.

Не е като във живота.

Плач на филми е простено.

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??