18 авг. 2022 г., 07:57

Във всички утрини 

  Поэзия » Любовная
716 0 3

     Във всички утрини

 

Във всички утрини красиви

любов и светлина трепти,

надежда, спомени щастливи

и най-ефирните мечти.

 

Във всички утрини красиви

магия търся в две очи,

замислени и мълчаливи

и по-прекрасни от звезди.

 

Във всички утрини красиви

във мен се раждат стихове,

събудени от тонове игриви

и от палитра с цветове.

 

Сърцето ти аз исках само,

но не намерих ключ за там,

а може би е твърде късно

и искаш да останеш сам.

 

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??