Във всички утрини красиви
любов и светлина трепти,
надежда, спомени щастливи
и най-ефирните мечти.
Във всички утрини красиви
магия търся в две очи,
замислени и мълчаливи
и по-прекрасни от звезди.
Във всички утрини красиви
във мен се раждат стихове,
събудени от тонове игриви
и от палитра с цветове.
Сърцето ти аз исках само,
но не намерих ключ за там,
а може би е твърде късно
и искаш да останеш сам.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени