Във всичките сезони
Донесе ми от пролетта усмивка
и подари ми нежно любовта.
Донесе ми целувка страстна, лятна
и оня слънчев свят от младостта.
Във всичките сезони те обичам,
а времето безкрайно пак лети
и всички заклинания изричам,
и искам с мен да бъдеш вечно ти!
Донесе ми света на красотата
и порива на сините вълни,
небето необятно, светлината
и романа, когато дъжд вали.
Във всичките сезони те обичам,
те скрити са във твоите очи
и всеки ден по нещо в теб откривам,
бъди благословен, със мен бъди!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены