19.12.2023 г., 11:05 ч.

Във всичките сезони 

  Поезия » Любовна
151 1 0

      

     Във всичките сезони

 

Донесе ми от пролетта усмивка

и  подари ми нежно любовта.

Донесе ми целувка страстна, лятна

и оня слънчев свят от младостта.

 

Във всичките сезони те обичам,

а времето безкрайно пак лети

и всички заклинания изричам,

и искам с мен да бъдеш вечно ти!

 

Донесе ми света на красотата

и порива на сините вълни,

небето необятно, светлината

и романа, когато дъжд вали.

 

Във всичките сезони те обичам,

те скрити са във твоите очи

и всеки ден по нещо в теб откривам,

бъди благословен, със мен бъди!

               Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??