22 мая 2022 г., 21:57

Въздухът тежи без теб 

  Поэзия » Другая
353 1 0

Въздухът тежи докато се вдишва,

придружен от неприятна глъч,

попада в мен, стоварващ тежест,

не излиза, а болката стой.

 

Очите леко се притварят,

гледат в точка и сълзят, 

не искат да виждат никой,

никой освен твоите пред тях. 

 

Устните потрепват бавно, 

прехапвам ги до кръв отново, 

жадуват твойте да вкусят, 

танцуващи танца на страстта. 

 

Сърцето вие от болка и страда,

препуска като див мустанг, 

тръпне в очакване да те види

и да забие в ритъма на твоето. 

 

© Джимбо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??