3 янв. 2008 г., 14:46

Въздъхване 

  Поэзия » Любовная
716 0 3

При всяко въздъхване - нов копнеж,
ново желание и стремеж,
ту отчаяние, ту щастие.
Голямо въздъхване - опосредствен кроеж!
При всяко въздъхване - болка позната
и нова, и нова, бързо узната.
Душата желае, тя се отчайва
и накрая във въздух дъхът отминава!

© Без име Анонимна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??