Jan 3, 2008, 2:46 PM

Въздъхване 

  Poetry » Love
717 0 3

При всяко въздъхване - нов копнеж,
ново желание и стремеж,
ту отчаяние, ту щастие.
Голямо въздъхване - опосредствен кроеж!
При всяко въздъхване - болка позната
и нова, и нова, бързо узната.
Душата желае, тя се отчайва
и накрая във въздух дъхът отминава!

© Без име Анонимна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??