"Възпитание на чувствата "чета,
не мога тая дама да я разбера.
Не мога да съпоставя с мен и теб,
но и аз като нея ще дам обет.
Ще трябва в ръце здраво да се взема,
че всеки своя път върви, да го приема,
че всеки си живее своя живот,
че вече късно е да се започва нов.
На различни полюси живеем двама.
За мен това наистина е драма.
За тебе може да е по-лирично,
но всеки го приема много лично.
Приемам: няма да съм твоя и ти мой
и всеки ще живей живота свой,
но чувствата не мога да си крия,
ще пия дълго сълзи със ракия.
© Нели Все права защищены