18.10.2007 г., 11:49 ч.

"Възпитание на чувствата" 

  Поезия
1154 0 14
 

"Възпитание на чувствата "чета,

не мога тая дама да я разбера.

Не мога да  съпоставя с мен и теб,

но и аз като нея ще дам обет.


Ще трябва в ръце здраво да се взема,

че всеки своя път върви, да го приема,

че всеки си живее своя живот,

че вече късно е да се започва нов.


На различни полюси живеем двама.

За мен това наистина е драма.

За тебе може да е по-лирично,

но всеки го приема много лично.


Приемам: няма да съм твоя и ти мой

и всеки ще живей живота свой,

но чувствата не мога да си крия,

ще пия дълго сълзи със ракия.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??