30 янв. 2011 г., 15:43

Взаимна любов 

  Поэзия » Любовная
1178 0 2

Да любиш е толкоз прекрасно,

щом Бог е това отредил,

но дваж по-красива израства,

друг с обич щом мен е дарил.

 

Целувката, нежна и страстна,

ме грабва със сила една

и дълго оставам подвластна

в тоз плен да я впиша в стиха.

 

Дай, Боже, надежда на всички

и тях да направиш добри,

че в дните ни толкоз различни,

пак нас любовта да спаси.

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??