Аз търсих те,
накрая те намерих...
Ти търси ме
и също ме намери...
Мечтая те,
ти също ме мечтаеш...
Желая те,
ти също ме желаеш...
Събличам те,
ти също ме събличаш...
Обичам те,
ти също ме обичаш...
КА
© Калин Алекс Все права защищены