Aug 26, 2010, 9:37 PM

Взаимност... 

  Poetry » Love
648 0 1

Аз търсих те,
накрая те намерих...
Ти търси ме
и също ме намери...
 
Мечтая те,
ти също ме мечтаеш...
Желая те,
ти също ме желаеш...
 
Събличам те,
ти също ме събличаш...
Обичам те,
ти също ме обичаш...
 
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??