4 апр. 2014 г., 07:49

Вземи ме 

  Поэзия
1023 0 9

      Вземи ме

 

Вземи ме цялата! Без дъх ме остави!

Сияние от нежност подари ми!

Плътта ми тръпнеща докрай изпепели

и силата да тръгна отнеми ми!

 

Докоснали душите ни страстта,

ще се даряват лудо с щедростта си!

Тогава ще съм твоя до смъртта!

Тогава ще те викам и в съня си!

 

                                 Янка Манева

© Янка Манева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??