Вземи ме
Вземи ме цялата! Без дъх ме остави!
Сияние от нежност подари ми!
Плътта ми тръпнеща докрай изпепели
и силата да тръгна отнеми ми!
Докоснали душите ни страстта,
ще се даряват лудо с щедростта си!
Тогава ще съм твоя до смъртта!
Тогава ще те викам и в съня си!
Янка Манева
© Янка Манева Всички права запазени