2 окт. 2019 г., 07:41

Вземи си 

  Поэзия » Философская
419 2 5

Вземи си болките Живот,
не виждаш ли, не ти ги искам,
отсей онези късчета любов,
дано, дано да ме заситят!

Вземи си смешните премени,
повярвай ми, най-истинска съм гола,
не искам за мене да са отредени,
зове ме усмивката чимширена на двора!

Вземи, вземи и този студ,
нелепата забрава, самотата,
върни ми го, не искам да е друг,
аз знам Животът е награда!

© Галя Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??