5 мар. 2008 г., 16:45

[x] 

  Поэзия
656 0 20

Камбаненият пулс на този ден

заоблачи очите и на гарвана...

Пирова победа - дъжд благодатен,

но не за земята, изплаква България...

Страданието с огнения си език

опитва да запълни непоносими липси.

Труден за преглъщане е всеки залък,

когато страхът брои минутите до новините...

 

Когато ще чуеш името на някой близък...

© Таня Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??