Mar 5, 2008, 4:45 PM

[x] 

  Poetry
637 0 20

Камбаненият пулс на този ден

заоблачи очите и на гарвана...

Пирова победа - дъжд благодатен,

но не за земята, изплаква България...

Страданието с огнения си език

опитва да запълни непоносими липси.

Труден за преглъщане е всеки залък,

когато страхът брои минутите до новините...

 

Когато ще чуеш името на някой близък...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??