12 авг. 2022 г., 17:14  

Xибрид 

  Поэзия » Другая
360 5 6

И няма шанс да ме подминат!
Уви, те нямат моя хъс,
обръгналата ми гърбина,
фитил – до невъзможност къс.

Какви ли псета след кервана,
се зъбеха в безсилен лай.
Последицата – бяс ги хвана -
език прехапали комай.

За всяка злоба съм мишена
но всеки стих – опънат лък,
та унизена и сломена
да ме съгледат. Няма пък!

Да съм дразнител ми отива,
навярно стряскам ги насън,
че генетично съм коприва,
хибрид съм с лют пипер и трън. :)

 

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??