13 июн. 2007 г., 11:11

XXX 

  Поэзия
525 0 4
Говориш ли езика на морето?
Аз не мога.
Думите засядат и потъват
във водовъртеж от мисли.
Водата ме поглъща бавно.
И нощта гори.
Вода и огън.
Сенки от лъжи
по пясъка
споделят
изгрева и
залеза
на дните,
a вълните
шепотно се сливат...

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??