На Емо
Чакай ме!Аз някой ден ще дойда -
скоро ли, по-после ли, не знам.
Стари вицове ще ти припомня.
Няма миг да те оставям сам.
Ще се смеем и ще си говорим.
Ще разказваш толкова неща.
Няма да се сърдим и да спорим.
И едва дочакали нощта
ще се слеем - ненаситни, диви...
Ще заспя в прегръдките ти аз.
Пак ще се обичаме щастливи.
Чакай ме!И във незнаен час
ще се вкопча в някоя звездичка.
Без тъга, без страх ще литна в мрака.
Все към теб ще бързам сам-самичка,
радостна, че само мене чакаш.
© Нина Чилиянска Все права защищены