14 мар. 2009 г., 20:06

Я разкарай... 

  Поэзия » Юмористическая
743 0 13

На всички, които се чувстват стари. 
С усмивка!

Я разкарай старите болежки,
разкърши артритни колена -
припомни мераците младежки,
па яхни коварната вълна

на живота, дето се опитва
да ти каже, че си „малко стар”-
светла риза май ще ти отива -
както и брадичка „катинар”.

Па излъскай старите чепици -
не си го помисляй! Даже хич -
че си „дядка с бели ръкавици”...
Погледни - не си ли готин пич?

Майната на многото години!
Майната на белите коси!
Ако щастието те подмине -
ще си си виновен само Ти!

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??