17 июл. 2010 г., 11:38

Ябълка-Петровка 

  Поэзия » Другая
1065 0 1

Чисти, стегнати коси,

кок,

лице спокойно, нежно,

тъмна  рокля до пети,

сила в погледа, надежда

пълни тази стара снимка,

а е мъничка жена -

баба ми на седемнайсет.

Тука няма фотошоп

и дилийт на апарата,

зуум, ефекти, цветове,

поза, грим и подготовка.

Колко проста красота!

Сладко-кисела

Жена -

ранна ябълка - Петровка.

© Хела Ейндж Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??