Чисти, стегнати коси,
кок,
лице спокойно, нежно,
тъмна рокля до пети,
сила в погледа, надежда
пълни тази стара снимка,
а е мъничка жена -
баба ми на седемнайсет.
Тука няма фотошоп
и дилийт на апарата,
зуум, ефекти, цветове,
поза, грим и подготовка.
Колко проста красота!
Сладко-кисела
Жена -
ранна ябълка - Петровка.
© Хела Ейндж All rights reserved.