Януари, пълен със надежди,
облечен в празнични одежди,
посипи дните ми със блясък,
дай ми добър начален тласък.
Първи месец от годината,
свенливо кокиче в градината,
свеж и пълен с надежди,
сбъдни желанията ми горещи.
Необременен от грижи черни,
не ме отделяй от приятелите верни,
аз обещавам от своя страна,
ще се старая да съм по-добра.
Подари ми ново начало
и край на настроенирето вяло.
Дано това е моята година,
през която силна да премина.
© Алиса Севелоу Все права защищены