Jan 8, 2013, 11:50 PM

Януари 

  Poetry » Other
680 1 2

Януари, пълен със надежди,

облечен в празнични одежди,

посипи дните ми със блясък,

дай ми добър начален тласък.



Първи месец от годината,

свенливо кокиче в градината,

свеж и пълен с надежди,

сбъдни желанията ми горещи.



Необременен от грижи черни,

не ме отделяй от приятелите верни,

аз обещавам от своя страна,

ще се старая да съм по-добра.



Подари ми ново начало 

и край на настроенирето вяло.

Дано това е моята година,

през която силна да премина.

© Алиса Севелоу All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??