21 апр. 2009 г., 19:13

Ярост 

  Поэзия
494 0 0

Усещаш ли хладта, прорязваща ръцете?

Страхът по вените така пълзи!

Познаваш ли чертите на лицето ми?

Объркваш себе си със мен, нали???



Желаеш ли да те прегърна яростно?

Със силата си своя да те задуша!

Тъй както ме наказа пагубно,

да върна болките! Да ти се издължа!



Говориш ли за мене нежно още?

Със нежността, която никога не си познал?

Усещаш ли ме твоя нощем?

Когато нямаше над мене капка жал!



Сънуваш ли ме буйна, но пленена?

Жестока! Търсещ пак към мене път!

Усещаш ли и устните студени,

които днес жадуват само твойта плът?!

© Валентина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??