18 апр. 2019 г., 00:26  

Ъгълче аз искам 

  Поэзия
511 0 1

В сърцето твое, 
не знам дали ще мога аз да посетя, 
тез всички кътчета мечтани!
Дали ще мога аз да разбера, 
какви мечти са там прибрани!
Не знам дали ще мога да открия 
покрита с тайни на сърцето ти мечта!
Аз искам, като тайна 
тихо да се скрия! 
В сърцето твое, тайно да стоя. 
Аз искам в ъгълче на твоята мечта, 
там свито, тихо да пристана, 
да си изчакам пролетните времена 
да поникна на любовта в топлината!
Аз искам ъгълче, 
в сърцето твое да намеря, 
да скрия в него своята мечта, 
дорде сърцето твое ме открие! 
Аз търся ъгълче с топлина!

 

Максим Велков

© Максим Велков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??