5 мая 2017 г., 22:53

Ъгълчето 

  Поэзия » Другая
325 0 0

 

В лабиринта на моята душа
пеперудена те срещам –
красива, топла, нежна,
на тишина в мен обречена.

Потрепват твоите крилца,
за полет зажаднели в мойта вечер,
но в очите ти – езера безбрежни,
аз се губя безнадежден...

В ъгълчето, където заключен спя,
намерил съм ти място,
там безсънна ще те приютя,
докато пърхащ без теб угасна...

 

 

 

 

 

 

 

© Валдемар Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??