8 нояб. 2008 г., 06:32

Южно 

  Поэзия » Любовная
632 0 18
Всеки има своя Юг...
                    Юг свой има ли всеки?
Скрива го усмивка...
                    Усмивка го скрива!
Взе от църквата Бога...
                    Бога от църквата взе ли?
Взира се с устни във мене...
                    Във мене с устни се взира!
Светна на корените...
                    На корените ли светна?
Жадно небеса разтваря...
                    Разтваря небеса жадно!
Каменни тотеми живна...
                    Живна ли каменни тотеми?
Сбрана там е твоя усмивка...
                    Усмивка твоя там е сбрана!



© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??