25 июн. 2016 г., 00:01  

Юлска нега 

  Поэзия » Любовная
681 0 14

Върху твоята шия

е изгряла луна!

В светлината й пия

топла юлска нега!

 

С обичта ти я вкусвам,

с екзотичния плод

на бадемови устни –

сочни глътки живот!

 

Ти притихваш до мене,

аз те милвам в съня –

а душите стаени

се прераждат в слънца!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??