25.06.2016 г., 0:01 ч.  

Юлска нега 

  Поезия » Любовна
678 0 14

Върху твоята шия

е изгряла луна!

В светлината й пия

топла юлска нега!

 

С обичта ти я вкусвам,

с екзотичния плод

на бадемови устни –

сочни глътки живот!

 

Ти притихваш до мене,

аз те милвам в съня –

а душите стаени

се прераждат в слънца!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??