3 янв. 2016 г., 04:33

Ювелирът и сълзите 

  Поэзия
513 0 1

Вътре, на топло – край зиданата камина

се сви момичето и след малко си замина.

 

Ювелирът запомни жалните ѝ очи черни,

разбра – тъжни са очите, защото са верни.

 

Някой е излъгал погледа на това момиче,

невинно влюбена и любовта си да отрича.

 

Знаеше какво да направи изкусният ювелир,

да създаде диамантен – на тъгата сувенир.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??