29 апр. 2010 г., 08:56  

За да ме видиш 

  Поэзия » Другая
524 0 5

Пристъпвам облачно
по слънчев лъч,
опънат от небето към земята.

Безплътна
ме обгръща
във воали светлосини маранята.

И ако погледнеш
цветните петна,
проврени през дърветата,

ще видиш как
на тънки нишки
в шепите ти слънчево просветвам.
 

© Павлина Гатева Все права защищены

Публикувано във 

в-к Уикенд 19-25 януари 2019

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??