Apr 29, 2010, 8:56 AM  

За да ме видиш 

  Poetry » Other
525 0 5

Пристъпвам облачно
по слънчев лъч,
опънат от небето към земята.

Безплътна
ме обгръща
във воали светлосини маранята.

И ако погледнеш
цветните петна,
проврени през дърветата,

ще видиш как
на тънки нишки
в шепите ти слънчево просветвам.
 

© Павлина Гатева All rights reserved.

Публикувано във 

в-к Уикенд 19-25 януари 2019

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??