31 янв. 2005 г., 00:54

За да те имам (2) 

  Поэзия
800 0 0

Правя
от всеки ден
(козуначен)
конски великден

кокуряк.

За да те имам,

хващам се
(на бас американски)
за гърдите
на Памела Андерсън.

За да те имам,

гледам
през
(Дързост и красота)
теб да открия
(в) безкрая.

За да те имам,

трая си.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??