15 сент. 2007 г., 11:10

За Децата на Водолея 

  Поэзия
608 0 10
Честит 15 септември на всички деца, и на всички възрастни, които са запазили детското в себе си!
---------------------------------------------------------


Накъдето взорът ми достига днес - мъгла.
Светлината във тунела се загубва ежедневно.
Мъгла.. стелеща се равномерно в моята душа,
превземайки я, дано не е навеки...

Но нашите деца разбиват сивата завеса.
Моля се за тях, да достигнат надалече,
звздици светли за човечеството те са,
носят на земята ново време вече.

Ново време - забравено от нас преди години,
а сега настал е час,
да се опитаме светът да видим
и да открием собственото наше АЗ.


Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??