6 авг. 2021 г., 12:47

За "Добро утро" 

  Поэзия
246 0 0

Рано-рано

умората настани

голото си дупе

върху гърдите ми,

опря боси петички

под мишниците ми,

така че ръцете ми

замравучкаха,

и започна да бърка

с пръстчета

в ноздрите и в ущите ми

и да ми отваря клепачите.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??