Aug 6, 2021, 12:47 PM

За "Добро утро" 

  Poetry
247 0 0

Рано-рано

умората настани

голото си дупе

върху гърдите ми,

опря боси петички

под мишниците ми,

така че ръцете ми

замравучкаха,

и започна да бърка

с пръстчета

в ноздрите и в ущите ми

и да ми отваря клепачите.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??