Когато те намери…
… oнова
което винаги си търсил
и в хиляди безлунни утрини
покълне в блясъка
на топло слънце
когато те завие
с нежна грижа
и всеки път
изрича
съвестта ти
когато всяка
блудна мисъл
е нов живот
обвил плътта ти…
когато се стопяват снеговете
в една единствена прегръдка
когато си загърбил страховете
когато всяка нощ е стъпка
към тихите следи
на топли длани…
… недей отлага думите за после!
© Бехрин Все права защищены