20 янв. 2013 г., 10:25  

За думите 

  Поэзия » Любовная
1052 0 16


ЗА ДУМИТЕ

 

На този, който ми казваше: "Oбичам те!"

 

Изплющя - като камшик -

думата "приятелко".

Сили - за последен вик -

не събра душата ми.

 

И се питах - в оня миг -

жива ли съм, аз ли съм?!

Вече всичко  ти простих: 

репликите, маската.

 

Но не става, разбери,

да си ми приятел.

Тази думичка дори

ти е  непонятна.

© Цонка Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??