20.01.2013 г., 10:25 ч.  

За думите 

  Поезия » Любовна
1044 0 16


ЗА ДУМИТЕ

 

На този, който ми казваше: "Oбичам те!"

 

Изплющя - като камшик -

думата "приятелко".

Сили - за последен вик -

не събра душата ми.

 

И се питах - в оня миг -

жива ли съм, аз ли съм?!

Вече всичко  ти простих: 

репликите, маската.

 

Но не става, разбери,

да си ми приятел.

Тази думичка дори

ти е  непонятна.

© Цонка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??