Как да изплача явно сълзите,
нека те дълго валят.
Нека залеят света с тишините,
нищо че силно болят.
Само тогава ще знам, че съм истина,
в черния филм светлина,
много далечна, тъничка паяжина
свързала радост с тъга.
Мъка и щастие - в сцена измислена,
аз и ти - драма в съня,
а след нощта ще остане единствено,
лудата обич в дъжда.
Кратко валяла, но силно докоснала
дъното в тъжна душа,
обща пътека, от Бога изпросена,
за двамата и... Любовта.
© Таня Мезева Все права защищены