3 февр. 2018 г., 10:29

За дъжд се моля! 

  Поэзия » Любовная
279 0 3

За дъжд неистово се моля!
Да вали!
Не стига влагата в очите ми
с болката
в средата в ляво да се боря...
Остани!

Догаря Слънцето във самота.
И само Ти
до мен ще можеш през нощта
да съхраниш
събраната от мене топлина...
До мен бъди!

По път трънлив душата боса ходи...
елеят за краката и си Ти,
В гората тънмна в нощ безлунна броди
и търси в нея нашите мечти.
И щастието за което си мечтаем -
да бъде - аз до тебе
и до мене ти.

И чудя се, в небесните простори
дали това което виждам са звезди?
И Слънцето дали наистина
за Светлина се бори?

 

Да!
Топлина излъчва всичко до което
със ласка нежна в твоите очи
докоснато се ражда в Любовта!

© Ангел Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??