14 апр. 2022 г., 22:25

За фотосинтезите 

  Поэзия » Любовная
297 2 2

В битката за почвата успяваме сами.

В калта сродихме се, на път за бъдещи победи.

Достигнали до слънцето не трябваше да заблестим,

защото в блясъка пейзажите загубиха.

Чакаме сега да овехтеем

и тихо във калта да продължим.

© Ивана Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??