16 февр. 2008 г., 16:38

За гладната кокошка и просото 

  Поэзия » Другая
795 0 5
 

За гладната кокошка и просото

 

Колкото звездите на небето,

толкова са моите пари,

но не се намират в портмонето.

Те са само в моите мечти.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??