Да имам място за книги
и кътче за сън.
Няколко усмивки
и късче от времето.
Да се скрия нощем
и да помечтая за деня.
Да повярвам, че буквите
са черни лебеди.
Любовта да ме погледне
със светли очи,
да падна през борда
и да намеря себе си...
© Йоана Все права защищены